FR
 
STARTPAGE Blogs
 
 
Talmundo verkozen tot coolest e-HRM tool 2017
published by , on 29/05/2017

 

a4-coolest-rechtOp 23 mei laatsleden werd, tijdens de elevator pitch van HR innov & tech Day, Talmundo door de aanwezige 125 HR-professionals, via een voting system, verkozen tot coolest e-HRM tool 2017.

De punten van een jury van experten telden mee voor 60 %, die van de zaal voor 40 %.

Talmundo mag deze titel een jaar lang voeren, tot volgende editie van de HR innov & tech Day.

Het event is een initiatief van HRMinfo (een commmunity en kennisverstrekker voor HR-professionals in België) en geniet de steun van Agoria (de sectorfederatie van de technologie-industrie in België).

De Talmundo Onboarding App wil nieuwe medewerkers zo snel mogelijk productief krijgen. Niet door een overdosis informatie op dag 1 maar door relevante informatie door te sturen op het juiste moment naar hun smartphone (of tablet/computer). Zo krijgt het bedrijf de kans om te informeren, trainen en binden op een zinvolle manier. Nieuwkomers kunnen gegroepeerd worden volgens locatie, departement, ervaring,… om de onboarding nog gerichter te maken. Tests, oefeningen en directe feedback moeten de kennismaking en integratie nog versnellen.

Talmundo werd ook de winnaar van de categorie ‘Learning’ van de elevator pitch en kreeg daarom eveneens de Cool e-HRM award 2017.

In totaal deden 19 aanbieders van innovatieve, web based, HR-tools (software-pakketten, apps, web-platformen) mee aan de elevator pitch (er waren 20 inschrijvingen, een aanbieder diende omwille van onvoorziene omstandigheden zijn pitch-presentatie te annuleren).

De volgende dienstverleners vielen eveneens in de prijzen, als ‘Cool e-HRM tool 2017’

Talentsoft (categorie Recruiting)

intuo.io (Performance management)

Forganiser (Workforce management)

Sparble (Engagement/Recognition/Sensing)

Vonq (Self-Service Portal)

Cumul.io (Analytics & reporting)

Voor meer info over de HR innov & tech Day 2017: www.HRMinfo.net/HRITDnl. En op 0497/21.85.06 (Marc Ernst, directeur BizInfo. HRMinfo is een dienst/merk van BizInfo).

Voor foto’s : www.HRMinfo.net/pict-HRITDnl – de laatste in de rubriek ‘seminar’: Stijn De Groef (CEO van Talmundo) & Marc Ernst (directeur BizInfo)

 

Post a reaction

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Comments are welcome in English, French or Dutch. Only reactions by authors who have stated their full name and e-mail address will be published. No mention of e-mail addresses will be made on the website. We only require them to enable us to contact the writer of the reaction should this prove necessary. HRMblogs.com reserves the right to delete reactions that are not in conformity with the general conditions and code of behaviour of this website.

recent reactions
 
poll

    Should an employer facilitate the practice of the Ramadan at the workplace?

    View Results

    Loading ... Loading ...

 
 
categories
 
archive
 
Disclaimer

Everything posted on this website/blog is the personal opinion of the individual contributor and does not necessarily reflect the view of BizInfo/HRMblogs or its clients, nor the author respective employer or clients.