FR
 
STARTPAGE Blogs
 
 
Debat: Welke arbeidsmarkt voor een duurzame toekomst ?
published by , on 18/05/2010

Jan Denys, arbeidssocioloog en arbeidsmarktdeskundige bij Randstad, publiceerde een opgemerkt boek: Free to work. Voor een open en moderne arbeidsmarkt.

De auteur, die gekend is omwille van zijn gedurfde en soms controversiële analyses en voorstellen, schets in deze publicatie niet enkel de problemen maar reikt ook oplossingen aan. Het boek is bedoeld voor zowel beleidsmakers en politici als voor HR-professionals en werknemers.

HRMblogs.com geeft mede- en tegenstanders van de visies en remedies van Denys het woord.

Dit debat is een onderdeel van de werkzaamheden/reflecties van de denktank ‘duurzaam HRM/ondernemen’ en de daarvan afgeleide klankbordgroep van HRMinfo.net. Meer info over die denktank en klankbordgroep: www.HRMinfo.net/sustainability.

Zie ook www.HRMinfo.net/whitepaper2NL  voor meer info over en bestelling van het witboek ‘Duurzaamheid in HRM & in ondernemen/organisaties’ van HRMinfo.net.

——————————————————————————————————————–

De JANuskop van de arbeidsmark (Peter van der Hallen & Marc Leemans – ACV)

Lange-termijn)denken over de arbeidsmarkt  (Luc Vanneste, redactielid Sampol)

Post a reaction

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Comments are welcome in English, French or Dutch. Only reactions by authors who have stated their full name and e-mail address will be published. No mention of e-mail addresses will be made on the website. We only require them to enable us to contact the writer of the reaction should this prove necessary. HRMblogs.com reserves the right to delete reactions that are not in conformity with the general conditions and code of behaviour of this website.

recent reactions
 
poll

    Should an employer facilitate the practice of the Ramadan at the workplace?

    View Results

    Loading ... Loading ...

 
 
categories
 
archive
 
Disclaimer

Everything posted on this website/blog is the personal opinion of the individual contributor and does not necessarily reflect the view of BizInfo/HRMblogs or its clients, nor the author respective employer or clients.