FR
 
STARTPAGE Blogs
 
 
Onderzoek zorgen en dromen van Training Managers (1)
published by , on 05/04/2009

Training Managers hebben het in deze woelige crisistijden niet gemakkelijk. Wat moet je nu toch met dat versmachtende dilemma: braaf zijn en de roep beantwoorden om waar het maar kan te knippen in uitgaven, of moedig zijn en je management ervan overtuigen om net nu personeel op te leiden? Ongetwijfeld zal het beeld van hoe het met de opleidingen in onze bedrijven gesteld is, in de volgende drie maanden veel duidelijker worden. 

Maar wat zijn de andere zorgen die Training Managers hebben? En waarvan dromen ze? Hoe zien ze opleidingen in de toekomst en hoe tevreden zijn ze met het huidige aanbod? Om dat te achterhalen heb ik Training Managers de volgende 5 vragen gesteld:

 1. Wat is hetgene dat u in opleiding en ontwikkeling het meeste uit uw slaap houdt of u een zorgrimpel bezorgt?
 2. Welk slim advies heeft u voor de collega-training managers?
 3. Op welk vlak is de opleidingswereld volgens u goed bezig?
 4. Welke veranderingen zullen er volgens u in de opleidingswereld hebben plaatsgevonden binnen 10 jaar?
 5. Hoe modern of hoe klassiek vindt u het aanbod aan opleiding en ontwikkeling?

Tachtig Training Managers hebben hun antwoorden doorgestuurd. Samen vormen ze een document van 46 blz. waarover ik de volgende maanden in 5 posts de tendensen zal publiceren. In Human Resources Magazine werd onlangs een voorsmaakje gegeven: ‘Opleiding zonder opvolging, dat noem ik dure sandwiches’.

Post a reaction

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Comments are welcome in English, French or Dutch. Only reactions by authors who have stated their full name and e-mail address will be published. No mention of e-mail addresses will be made on the website. We only require them to enable us to contact the writer of the reaction should this prove necessary. HRMblogs.com reserves the right to delete reactions that are not in conformity with the general conditions and code of behaviour of this website.

recent reactions
 
poll

  Should an employer facilitate the practice of the Ramadan at the workplace?

  View Results

  Loading ... Loading ...

 
 
categories
 
archive
 
Disclaimer

Everything posted on this website/blog is the personal opinion of the individual contributor and does not necessarily reflect the view of BizInfo/HRMblogs or its clients, nor the author respective employer or clients.