FR
 
STARTPAGE Blogs
 
 
Jobs moet zijn job doen in opleidingen
published by , on 28/08/2008

We voelen allemaal wel aan dat de tijd van de uitgesponnen opleidingen over en uit is. Het is een echte luxe én bron van frustratie terzelfdertijd om langer dan een dag van de werksituatie weggetrokken te worden. Of je dat nu toejuicht of niet, het is een feit dat korter/ kortst de werkformat van de toekomst zal uitmaken.

Tijd dus om deelnemers vooraf enige inwerking in de materie te vragen. Dat ligt wat moeilijk. Wie doet er nu de moeite om voor het aangekondigde opleidingsverschijnsel al in de papieren te zitten? Dat is de reden waarom ik dit werkje graag delegeer aan een of andere beroemdheid. Laat bij opleidingen presentatietechnieken Steve Jobs het werk bijvoorbeeld maar doen. Op 6 minuten 54 seconden moet hij de klus klaren om mijn deelnemers enkele truken van de foor te laten zien.

iphone1.jpg

Hoe actueler kan je materiaal nu zijn dan een YouTube filmpje waar de iPhone wordt ter sprake gebracht? Je kunt Jobs overigens ook 4 minuten en 41 seconden lang gebruiken om presentatie- en andere bloopers te laten zien.

Beste Training Manager, is dat geen idee voor een mooie selectievraag, de volgende keer dat u een mogelijke leverancier over de vloer krijgt: ‘Welk YouTube materiaal gebruikt u zoal in uw sessies?’

Post a reaction

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Comments are welcome in English, French or Dutch. Only reactions by authors who have stated their full name and e-mail address will be published. No mention of e-mail addresses will be made on the website. We only require them to enable us to contact the writer of the reaction should this prove necessary. HRMblogs.com reserves the right to delete reactions that are not in conformity with the general conditions and code of behaviour of this website.

recent reactions
 
poll

    Should an employer facilitate the practice of the Ramadan at the workplace?

    View Results

    Loading ... Loading ...

 
 
categories
 
archive
 
Disclaimer

Everything posted on this website/blog is the personal opinion of the individual contributor and does not necessarily reflect the view of BizInfo/HRMblogs or its clients, nor the author respective employer or clients.