FR
 
STARTPAGE Blogs
 
 
Verschillende generaties in opleidingen
published by , on 27/01/2008

De charme van jongere deelnemers! Ze vragen of ‘hun rollenspel met de acteur’ met de gsm mag gefilmd worden. Of kunnen dat belangrijke sms’je niet uitstellen. Of ze zoeken tijdens de sessie snel iets op op het intranet. Voor mij mag dat best. Vaak komen ze onmiddellijk erna terug bij de les.

5girls.jpg

(hierbij 5 deernes die zich Charlie’s angels voelden na een opleiding omgaan met overval).

Trainers die zich daaraan storen zullen allicht niet erg geschikt zijn om in de toekomst de twee cruciale doelgroepen op te leiden: zij die in de categorie 55-65 vallen en de hele nieuwe lichtingen. Als de belegen generatie nog aan het werk is wordt ze nu vaak en zeer onterecht afgeschreven als ‘laten we daar maar niet teveel energie meer insteken want een oude boom verplant je niet zomaar’. De jonge garde zal een heel aparte aanpak nodig hebben, ( zie Managing the gamer generation) maar volgens The kids are alright. How games are changing our kids for the better gaan we de goede kant op.

ggpb.jpg

Post a reaction

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Comments are welcome in English, French or Dutch. Only reactions by authors who have stated their full name and e-mail address will be published. No mention of e-mail addresses will be made on the website. We only require them to enable us to contact the writer of the reaction should this prove necessary. HRMblogs.com reserves the right to delete reactions that are not in conformity with the general conditions and code of behaviour of this website.

recent reactions
 
poll

    Should an employer facilitate the practice of the Ramadan at the workplace?

    View Results

    Loading ... Loading ...

 
 
categories
 
archive
 
Disclaimer

Everything posted on this website/blog is the personal opinion of the individual contributor and does not necessarily reflect the view of BizInfo/HRMblogs or its clients, nor the author respective employer or clients.