FR
 
STARTPAGE Blogs
 
 
Training Managers met een goed hart gevraagd
published by , on 20/10/2007

Mag ik even een beroep doen op uw goede opleidingshart? Ik zou u willen vragen om over 6 punten uw mening te geven. Het is voor het goede doel én u hoeft het niet zomaar te doen.   Op 16.11 geef ik op de VOV-beurs om 09.50 een lezing getiteld ‘Wat houdt Training Managers wakker met het oog op 2010?’ Tijdens die 35 minuten zal ik een overzicht geven van de antwoorden op de bevraging van enkele honderden Training Managers. De kernvraag is: welke bezorgdheden leven er bij opleidingsverantwoordelijken? Waar worden ze al dan niet vrolijk van? Ene Elliott Masie heeft iets gelijkaardigs gedaan in Amerika.  

En de beloning? De wortel die u moet over de streep trekken? Er zijn er twee.

1. u krijgt de tekst met alle resultaten doorgestuurd

2. er zijn 20 bioscooptickets te winnen. Een eerlijke toehoorder op mijn lezing zal even voor lot spelen en de gelukkige namen trekken.  

Op deze plaats  vindt u de vragenlijst.

Om die 6 open vragen in te vullen hoeft u echt geen dramatische overuren te maken. Ik schat dat het zo’n 10 minuten van uw tijd vraagt. Het hangt er natuurlijk een beetje vanaf hoeveel u kwijt wilt.  

Alvast erg bedankt. Mocht u op de VOV-beurs langs stand 34 struinen, geef dan even een knipoog, dan weet ik dat u een van de invullers bent. Ik zal u ‘onverwijld’ een gratis exemplaar van mijn nieuwe boekje geven (‘Niet geschoten is altijd mis. 80 weblogstukjes speciaal voor Training Managers uit de digitale boom geschoten door M-ARC’).

Post a reaction

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Comments are welcome in English, French or Dutch. Only reactions by authors who have stated their full name and e-mail address will be published. No mention of e-mail addresses will be made on the website. We only require them to enable us to contact the writer of the reaction should this prove necessary. HRMblogs.com reserves the right to delete reactions that are not in conformity with the general conditions and code of behaviour of this website.

recent reactions
 
poll

    Should an employer facilitate the practice of the Ramadan at the workplace?

    View Results

    Loading ... Loading ...

 
 
categories
 
archive
 
Disclaimer

Everything posted on this website/blog is the personal opinion of the individual contributor and does not necessarily reflect the view of BizInfo/HRMblogs or its clients, nor the author respective employer or clients.