FR
 
STARTPAGE Blogs
 
 
Nieuwe leervorm met een naam
published by , on 09/09/2007

Herinnert u zich nog de eerste keer dat u opstond en een groepje luisteraars zinnen in het oor wilde blazen? U stond er zoals ik de eerste keer wat beduusd bij, of net een beetje te overmoedig en smeet hen een goedgeoefende lolzin voor de voeten? Maar niemand was klaar voor uw verbaal kunstig woordenkluwen?

Echt spijtig dat toen niemand aan uw mouw trok en een webstekadresje krabbelde waarmee u tot inkeer zou kunnen komen. Dat zou Public Speaking Sucker kunnen geweest zijn. Een heerlijke weblog over de vele struikelstenen op het pad van de sprekerd in u. Sucking the suckiness out of public speaking! Een andere waardevolle vind ik Great Public Speaking tout court, lees bv het best leuke stukje Public Speaking: the time of day matters.

Het doorsturen van een bruikbare weblink aan iemand die daar zijn voordeel mee kan doen: voor deze vorm van leren moeten we dringend eens een naam gaan zoeken. Linkleuren misschien, of linklenen, linkcoachen, webstekadviseren, … Heeft u suggesties?

Reactions (1)

Post a reaction

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Comments are welcome in English, French or Dutch. Only reactions by authors who have stated their full name and e-mail address will be published. No mention of e-mail addresses will be made on the website. We only require them to enable us to contact the writer of the reaction should this prove necessary. HRMblogs.com reserves the right to delete reactions that are not in conformity with the general conditions and code of behaviour of this website.

recent reactions
 
poll

    Should an employer facilitate the practice of the Ramadan at the workplace?

    View Results

    Loading ... Loading ...

 
 
categories
 
archive
 
Disclaimer

Everything posted on this website/blog is the personal opinion of the individual contributor and does not necessarily reflect the view of BizInfo/HRMblogs or its clients, nor the author respective employer or clients.