FR
 
STARTPAGE Blogs
 
 
Interview met Life Hacker Martijn Aslander
published by , on 08/09/2007

Ik kreeg de link doorgestuurd van een interview met Martijn Aslander. Ik wilde die met jullie delen:


Er is blijkbaar iets bijzonders aan de gang. Er is een subcultuur aan het ontstaan. Van mensen die nieuwe paradigmas ontdekken. En hierdoor niet langer vasthouden aan vastgeroeste concepten als ‘bezit’ en ‘zekerheid’. En daarentegen ‘toegang’ en ‘vrijheid’ belangrijker vinden. Deze mensen zijn in veel gevallen uitermate genetwerkt en richten zich op het aandurven en delen van ervaringen. Ik vind dit persoonlijk een bijzondere gedachte. Martijn Aslander ook.

Post a reaction

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Comments are welcome in English, French or Dutch. Only reactions by authors who have stated their full name and e-mail address will be published. No mention of e-mail addresses will be made on the website. We only require them to enable us to contact the writer of the reaction should this prove necessary. HRMblogs.com reserves the right to delete reactions that are not in conformity with the general conditions and code of behaviour of this website.

recent reactions
 
poll

    Should an employer facilitate the practice of the Ramadan at the workplace?

    View Results

    Loading ... Loading ...

 
 
categories
 
archive
 
Disclaimer

Everything posted on this website/blog is the personal opinion of the individual contributor and does not necessarily reflect the view of BizInfo/HRMblogs or its clients, nor the author respective employer or clients.